Velkommen til Dansk Metal Horsens A – Kasse

Vi er altid klar i afdelingens åbningstid til at betjene vores medlemmer enten telefonisk på mail eller ved personligt fremmøde med spørgsmål omkring Kontingent, løntjek, efteruddannelse/videregående uddannelser, ledighed, efterløn, samt meget mere. Det vil altid være fint hvis du har brug for et møde med os, at du ringer til os og booker et møde til en tid som også passer dig.

Husk at alt kommunikation fra Dansk Metal til dig foregår digitalt på Dansk Metals Hjemmeside. Alt post vil komme her i ”din digitale post” på Dansk Metals Hjemmeside.

Hvis du vi meldes ind i Dansk Metal kan du gøre det her, både dig der arbejder inden for Metals område og dig der er kommet i lære i en af de mange fag inden for Dansk Metals uddannelsesområde.

Du skal huske at Dimittere senest 14 dage efter du er udlært enten her i afdelingen eller på Dansk Metals hjemmeside.

Hvis du skal i gang med videregående uddannelser så kontakt afdelingen for vejledning om kontingent.

Endvidere kan du se nogle af de mange medlemsfordele her.

Hvis du skal arbejde i udlandet er der visse ting du skal sætte dig ind du kan læse mere her, det er altid en god ide at kontakte afdelingen, inden du rejser ud.

Mens du er i arbejde, har du mulighed for at oprette et lyn CV her

du har mulighed for at finde efteruddannelse og tilmelde dig inden for dit fag her.

og du kan også bestille en karriereplan her

Husk at hvis du forlader dit job uden gyldig grund vil du som udgangspunkt få en 3 ugers karantæne pga. selvforskyldt ledighed – så kontakt afdelingen inden du forlader virksomheden uden gyldig grund eller bare hvis du er i tvivl.

Hvis du er blevet opsagt, skal du kontakte afdelingen for vejledning hurtigst muligt læs også mere her om 4 vigtige trin når man er blevet opsagt.

Du har mulighed for at booke en jobstarter samtale i din opsigelses periode her

Hvis du bliver ledig, skal du melde dig ledig på www.jobnet.dk  på 1.ste ledighedsdag, og du skal udfylde ledighedserklæring her.

Du skal som ledig søge job i hver uge som skal registreres i metals joblog.

Du kan også finde svar om dagpenge her.

Når du er ledig optjener du ret til feriedagpenge. Læs mere omkring det her.

Læs mere om efterløn her.

Du har her mulighed for at booke møder med A – Kassen hvis du ønsker en Efterlønssamtale i Afdelingen her. Eller kontakt afdelingen for at aftale tid til en efterlønssamtale.