Formandsskifte i Metal Horsens

På generalforsamlingen i Dansk Metal Horsens den 2. oktober blev Henrik Fausing valgt til ny formand for afdelingen. Han afløser Bjarne Sørensen, som har været formand i 34 år.

Henrik Fausing kommer fra et job hos Glud og Marstrand i Hedensted, hvor han har været tillidsmand.

– Først og fremmest er der grund til at sige tak til Bjarne, han har altid været der for medlemmerne, og så har han altid ytret sig højt og markant, og fået tæsk for det. Han har vist at formadsjobbet er en kontaktsport. Men samtidig så har hans modstandere også respekteret ham, de har altid vist, hvor de havde ham, siger Henrik Fausing.

– Bjarne er en ildsjæl med 34 år i formandsstolen og 40 år i afdelingsbestyrelsen. Der er meget at leve op til, og jeg kan love, at jeg kommer til at gøre mit bedste. For som det blev understreget på generalforsamlingen. Så vil vi i Metal Horsens blive ved med at sige vores mening højt og klart, selvom formanden nu hedder noget andet, siger Henrik Fausing.

Der er god dag og farvel reception i anledning af formandsskiftet den 23. oktober, kl. 13.00 til 16.00 i Elevhuset, Learnmark, Vejlevej 150, 8700 Horsens.